İzmir’de belediyelere personel alımı yapılacak

İzmir Büyükşehir Belediyesi ve İzmir ilçe belediyeleri bünyesindeki şirketler personel alımı yapacak.

İZ GAZETE – İzmir Büyükşehir Belediyesi şirketlerinden İZELMAN ve İZENERJİ’nin yanı sıra, Tire, Karaburun, ve Çeşme Belediyeleri çeşitli meslek gruplarından personel alımı yapacağını duyurdu. Çeşme Belediyesinin açtığı iş ilanına başvurular bugün, diğer belediye ve şirketlerin iş ilanlarına ise başvurular yarın sona erecek. GrandPlaza’nın açtığı iş ilanı ise 1 Şubat tarihinde kapanacak.

İZMİR İŞ İLANLARI

Karaburun Belediyesi

Mutfak Şefi – 1 kişi

Tire Belediyesi

Arkeolog – 1 kişi

Çeşme Belediyesi

Çocuk Gelişimi – 2 kişi

24-28 Ocak

İZENERJİ

Özel Güvenlik Görevlisi – 20 kişi

27-29 Ocak

Başvurular, www.izenerji.com.tr’de bulunan CV bankasından yapılacak.

İZELMAN

Şoför – 92 kişi

27-29 Ocak

Başvurular, personel@izelman.com.tr adresine gönderilecek CV ile yapılacak.

İzmir Büyükşehir Belediyesi GrandPlaza

Santral Memuru – 1 kişi

Başvurular, oguloglu@grandplaza.com.tr adresine gönderilecek maille yapılacak. Başvuracak kişilerin en az yüzde 60 engelli olması gerekiyor.

Kaynak: https://www.izgazete.net/belediye/izmir-de-belediyelere-personel-alimi-yapilacak-h43368.html?fbclid=IwAR3ycBg_dgG-wlDDXqvvCrnSb4AYJhojJD_woqiu2RBBphc8iSG6773DdK0