Ana Sayfa Büyük Şehirler Ankara Büyükşehir Belediyesi Gökçekler’in belediyeden aldıkları başkanlık konutuna icra!

Gökçekler’in belediyeden aldıkları başkanlık konutuna icra!

Melih Gökçek’in, Ankara Büyükşehir Belediyesi’ne ait olan ve kendisinin kullandığı Başkanlık konutunu, eşi ve avukatının şirketinin üzerine satın aldığı, biriken aidat borcunun ödenmemesi nedeniye konutun icraya verildiği ortaya çıktı.

Eski Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek’in, Ankara Büyükşehir Belediyesi’ne ait olan ve kendisinin kullandığı Başkanlık konutunu, Belediye Encümeni kararı ile eşi Nevin Gökçek’in ve şahsi avukatının da aralarında olduğu üç kişiden oluşan şirketin üzerine satın aldığı ortaya çıktı.

Mustafa Tuna döneminde alınan karar ile gerçekleştirilen uygulama ile konutu üzerine alan Gökçeklerin biriken aidat borcundan dolayı icraya verildiği belirlendi.

BirGün’ün haberine göre, Gökçek’in konutu satın aldığı tarihten sonra konutun aidat borcunu ödemediği öğrenildi. Daha önce belediyeye ait cipin HGS borcunu ödemediği haberleri ile gündeme gelen Gökçek’in birikmiş aidat borcunun 7 bin 464 TL olduğu ifade edildi.

Kaynak: Gerçek Gündem 16 Ocak 2020