Ana Sayfa Sosyal Eğitim Çiğli Belediyesi soğuk havalarda öğrencileri yalnız bırakmadı

Çiğli Belediyesi soğuk havalarda öğrencileri yalnız bırakmadı

İzmir’in Çiğli Belediye Başkanı Utku Gümrükçü, üniversitede okuyan öğrencilerin soğuk havalarda final haftasına girmeleri nedeniyle, ulaşım ihtiyaçlarının giderilmesi ve sıcak çorba dağıtılması için talimat verdi.

İzmir Çiğli Belediye Başkanı Utku Gümrükçü, İzmir Katip Çelebi Üniversitesi öğrencilerini final sınavları boyunca, İZBAN Egekent çıkışından kampüse kadar olan yaklaşık bir kilometrelik yolu yürümemesi için çalışma başlattı.

Başkan Gümrükçü ayrıca, soğuk havalarda finaller boyunca üniversitede sıcak çorba dağıtılması talimatı verdi.

‘ÇALIŞMALARIMIZDA AKADEMİK TAVSİYELERE UYUYORUZ’

İzmir Katip Çelebi Üniversitesi ile bir çok konuda işbirliği içinde olduklarını, birlikte bir çok protokole imza attıklarını hatırlatan Başkan Gümrükçü, “Yaptığımız ve yapmak istediğimiz çalışmalarda üniversitemizin akademik tavsiyelerine her zaman başvuruyoruz” dedi.