Ana Sayfa Büyük Şehirler Ankara Büyükşehir Belediyesi ‘Mansur Yavaş sınıfta kaldı’ dedi, fotoğraf Gökçek dönemine ait çıktı

‘Mansur Yavaş sınıfta kaldı’ dedi, fotoğraf Gökçek dönemine ait çıktı

AKP Genel Sekreteri Fatih Şahin’in Mansur Yavaş’ı eleştirdiği görüntü, Melih Gökçek’in Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı olduğu döneme ait çıktı.

Ankara’da yaşanan kar yağışının ardından AKP Genel Sekreteri Fatih Şahin’in paylaşımı sosyal medyada alay konusu oldu.

İklim şartları nedeniyle Ankara’da sorunlar yaşandığını iddia eden Şahin, Twitter hesabından paylaşımda bulunarak Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş’ı hedef aldı.

Ancak Fatih Şahin’in paylaştığı fotoğrafların Melih Gökçek dönemine ait olduğu ortaya çıktı.

Şahin, 12 Aralık 2018 yılında ajanslardan servis edilen fotoğrafı şu notla paylaştı:

“Daha ilk kar sınavında Mansur Yavaş sınıfta kaldı. #Ankara’nın ana arterleri, bulvarları kilitlenmiş durumda. Hiç önlem alınmamış; yolları açmak için de yeterli çaba yok. Bir kez daha gördük ki belediyecilik akılla, birikimle, ekiple, gönülle yapılır; bu özellikler CHP’de yok.”