Ana Sayfa Büyük Şehirler İstanbul Büyükşehir Belediyesi İmamoğlu’ndan Adalar’daki atlarla ilgili açıklama geldi

İmamoğlu’ndan Adalar’daki atlarla ilgili açıklama geldi

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, 14’ncü ilçe belediyesi ziyaretini Silivri’ye yaptı.

Gazetecilere açıklamalarda bulunan Ekrem İmamoğlu, Büyükada’da 81 atın ölmesinin ardından at sorusuna şöyle yanıt verdi:

“Bu konuda netiz. Özellikle ata yapılan zulüm, sıkıntıların hepsinin takibindeyiz. Orada bir protokol var. Orada bir süreç işliyor. Yazın ortasında ‘Şunu şöyle yaptık, bunu böyle yaptık’ diyemezdik. Ama analizler yaptık, çalıştaylar yaptık, işin sonuna geldik. Biz, oradaki fayton konusunu çözüyoruz. Görecekler, çok çağdaş, çok farklı bir yüzü olacak Adalar’ın önümüzdeki bahar itibariyle. Çözüyoruz. Ama iş bitince bunu açıklayacağız. Oradaki süreçte farklı sıkıntılar var. Onları da aşıyoruz. Akşam da kendileriyle sohbet edeceğim İBB’de” yanıtını verdi.