Ana Sayfa İlçeler Adana/Çukurova Belediyesi Eren Erdem’in Ceren Özdemir çağrısına, Çukurova Belediyesi sessiz kalmadı

Eren Erdem’in Ceren Özdemir çağrısına, Çukurova Belediyesi sessiz kalmadı

Eren Erdem’in Ceren Özdemir çağrısına, Çukurova Belediyesi sessiz kalmadı

CHP’li Eren Erdem’in bıçaklanarak katledilen Ceren Özdemir’in hayalinin gerçekleşmesi adına bulunduğu çağrı Çukurova Belediyesi tarafından desteklendi.

GERÇEK GÜNDEM – CHP’li Eren Erdem, Ordu’da bıçaklanarak öldürülen balerin Ceren Özdemir’in hayalinin gerçekleşmesi için bir çağrıda bulundu. Ceren’in adı Çukurova Bülent Ecevit parkında yer alan müzik ve sanat atölyesine verilecek.

Erdem, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda, “Ceren Özdemir’in hayali bir sahneye isminin verilmesiydi. Ailesi okuldaki öğrenciler ve arkadaşları, Ordu Üniversitesi Müzik ve Sahne Sanatları Fakültesinin sahnesine adının verilmesini istiyor. Cerenin hayaline destek olalım . Tüm kamuoyunu duyarlılığa çağırıyorum…” ifadelerini kullandı.

ÇUKUROVA BELEDİYESİ ÇAĞRIYA SESSİZ KALMADI

Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, Eren Erdem’in bu çağrısına sessiz kalmadı. Eren Erdem, yaptığı başka bir paylaşımda, Çetin’in kendisini aradığını söyleyerek, belediyenin Çukurova Bülent Ecevit parkında yer alan müzik ve sanat atölyesine Ceren Özdemir’in adının verileceğini duyurdu.

Eren Erdem şunları yazdı:

“Az önce Adana Çukurova Belediye Başkanımız sn. @sonercetin01
aradı ve Çukurova Bülent Ecevit parkında yer alan müzik ve sanat atölyesine sevgili Ceren Özdemir’in adını vereceklerini duyurdu”

Çetin ise Twitter hesabından şunları söyledi:

Ceren seni unutmayacağız kızım. Ve asla unutturmayacağız. #CerenÖzdemir #cerenözdemiriçinadalet

Kaynak: Gerçek Gündem 10 Aralık 2019

https://www.gercekgundem.com/magazin/140288/eren-erdemin-ceren-ozdemir-cagrisina-cukurova-belediyesi-sessiz-kalmadi