Ana Sayfa Büyük Şehirler İstanbul Büyükşehir Belediyesi ‘Yeğenim uzaylı gibi dolaşıyor’ diyerek yardım istemişti: İmamoğlu’ndan jet yanıt

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, İstanbullu bir vatandaşın oyun parkındaki kaydıraklardan kayarken yeğenine yüklenen elektrikle ilgili çözüm isteğine yanıt verdi.

İstanbullu bir vatandaşın oyun parkındaki kaydıraklardan kayarken yeğenine yüklenen elektrikle ilgili çözüm istediği paylaşımı sosyal medyanın gündemine oturdu.

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, vatandaşın yardım çağrısına sessiz kalmadı.

Paylaşılan videoyu alıntılayarak Twitter hesabı üzerinden vatandaşa cevap veren İmamoğlu şunları söyledi:

“Haklısınız, ben de plastik oyun gruplarına karşıyım. Minik delikanlı da tüm İstanbul’un enerji ihtiyacını karşılayacak potansiyele sahip. Maşallah”

NE OLMUŞTU?

Çocuk oyun parklarındaki kaydırakların plastikten yapılması nedeniyle kaydıraklarda kayan çocuklarda sürtünmeden dolayı oluşan elektriklenmeden dert yanan bir kişi, yeğeninin kaydıraktan kayarken görüntüsünü paylaşıp hem İstanbul Büyükşehir Belediyesi’ni hem de Başkan Ekrem İmamoğlu’nu etiketledi ve esprili bir mesajla şikayette bulundu.