İZELMAN duyurdu! İzmir Büyükşehir Belediyesi’ne İŞKUR’dan şoför alımı yapılacak!

İZELMAN duyurdu! İzmir Büyükşehir Belediyesi’ne İŞKUR’dan şoför alımı yapılacak!

İZELMAN, İşkur’da İzmir Büyükşehir Belediyesi için ilan yayınladı. İZELMAN, İŞKUR’a yaptığı duyuruda 43 şoför alımı yapılacağını ve başvuru tarihlerinin ne zaman başlayıp ne zaman biteceğini bildirdi. Peki iş ilanına başvuracak kişiler nasıl müracaat edebilir? Başvurular ne zaman başlayacak? Haberimizin detayında…

İZELMAN duyurdu! İzmir Büyükşehir Belediyesi'ne İŞKUR'dan şoför alımı yapılacak!
06 Aralık 2019 – 15:11

İzmir Büyükşehir Belediyesi şirketlerinden İZELMANşoför alımı için İŞKUR‘da ilan yayınladı. İŞKUR’da yayınlanan iş ilanına göre İZELMAN 43 şoför alımı yapacak. Yayınlanan ilanda başvurular 9 Aralık 2019 Pazartesi günü başlayıp, 11 Aralık 2019 Çarşamba günü sona erecek.

Belirtilen evraklarla yapılan başvurularda kişiler ayrıca mülakata alınacak.

Yapılacak mülakat sonrası kişinin işe alınıp alınmadığı belli olacak. İşe alınacak kişiler daimi ve tam zamanlı olarak çalışacak.

İşte İŞKUR’un yayınladığı İZELMAN şoför alımı için müracaat koşulları aşağıda belirttiğimiz gibidir.

MÜRACAAT KOŞULLARI:

Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak

Başvuru tarihi itibari ile 40 (Kırk) yaşından gün almamış olmak

En az llköğretim mezunu olmak

Askerlik Hizmetini Tamamlamış ya da Askerlik Hizmetinden Muaf Olmak

Tercihen en az bir yıl süre ile Izmir de ikamet etmiş veya ediyor olmak

Karayolları Trafik Yönetmeliği hükümlerine göre otobüs kullanacaklara verilen En az 3(üç) yıllık D sinifi sürücü belgesi veya 01.01.2016 tarihinden önce alınmış ancak değişiklik sonrası yenilenmemiş E sinifı sürücü belgesi sahibi olmak.

Tercihen 1 (Bir) yıl Süre ile Otobüs veya Kamyon veya Çekici Kullanmış Olmak

Son 5 (Beş) yıl içerisinde alkollü araç kullanma, 100 ceza puani, mahkeme kararı vb. nedenler ile ilgili makamlarca sürücü belgesi geri alınmamış olmak. 9- Affa uğramış olsa bile devletin güvenliğine karşı suçlar, anayasal düzene ve bu düzenin işleyişine karşı suçlar, milli savunmaya karşı suçlar, Devlet sırlarına karşı suçlar ve casusluk, özel hayata ve hayatın gizli alanına ve cinsel dokunulmazliga karşı suçlar ile uyuşturucu veya uyarıcı madde suçları zimmet, irtikap, ruşvet, hirsizlik, dolandiricilik sahtecilik, güveni kötüye kullanma, hileli iflas, ihaleye fesat karıştırma, edimin ifasina fesat karıştırma, suçtan kaynaklanan malvarlığı değerlerini aklama kaçakçılık, kasten yaralama (üstsoya-altsoya-eşe-kardeşe-beden veya ruh bakımından kendisini savunamayacak durumda bulunan kişiye kadina-çocuğa karşı işlenen ve fuhuş suçlarından mahkum olmamak.

Kaynak: www.gazetemizmir.com 6 Aralık 2019

https://www.gazetemizmir.com/izelman-duyurdu-izmir-buyuksehir-belediyesi-ne-iskur-dan-sofor-alimi-yapilacak/54245/?fbclid=IwAR0OswZyimQewzwz4bUMmHdGJtGt6dtGtJcAhNRbDclLzqMoPZBpeAwvO00