Altınşehirli çocuklar derbiyi, Galatasaray’ın İBB’ye tahsis ettiği locadan izlediler

Çocuklar derbi keyfi yaşadı. Başakşehir Altınşehirli 11 çocuk, İBB’nin davetlisi olarak Galatasaray Fenerbahçe maçını locadan izleme olanağı buldu. İlk kez bir maça ve derbiye tanıklık ettiklerini belirten çocuklar, maç boyunca heyecandan yerlerinde duramadı.

İLK KONUKLAR SULTANBEYLİ’DEN

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, geçtiğimiz 29 Temmuz’da kendisine tebrik ziyaretinde bulunan Galatasaray Spor Kulübü Başkanı Mustafa Cengiz’i Saraçhane’deki makam odasında ağırlamıştı. İmamoğlu, görüşme sonrasında, “3 kulübümüzden de sosyal sorumluluk projesi kapsamında uygun fiyatlı loca talebimiz olacak. Kendimiz için istemeyeceğiz tabii. Locaları sosyal anlamda kullanacağız 3 kulüpte de. Mahallelerden fakir çocukları getirip, belki de ilk kez maç izlemelerini sağlayacağız” demişti.Galatasaray Kulübü, İmamoğlu’nun çağrısına karşılık vererek, bir locayı İBB’nin kullanımına tahsis etmişti. Geçtiğimiz 13 Eylül’de Sultanbeyli Mecidiye Mahallesi’nden gelen, yaşları 12 ve 17 arasında değişen çocuklar, söz konusu locanın ilk misafirleri olmuştu.