Ana Sayfa Büyük Şehirler İstanbul Büyükşehir Belediyesi İBB’den yandaş medyanın ‘Reis Bey’ iddialarına yanıt

İBB’den yandaş medyanın ‘Reis Bey’ iddialarına yanıt

İBB Sözcüsü Murat Ongun, Reis Bey tiyatro oyunu hakkında yandaş medyanın iddialarına yanıt verdi.

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı Sözcüsü Murat Ongun, Reis Bey oyunu hakkında yandaş medyada yer alan iddialara yanıt verdi.

Yandaş medyada her alan haberlerde Necip Fazıl Kısakürek’in yazdığı Reis Bey isimli tiyatro oyununa sansr uygulandığı iddiaları ile karalama kampanyası başlatılmıştı.

Murat Ongun’un sosyal medyadan yaptığı açıklama şöyle oldu:

Değerli İstanbullular; Şehir Tiyatroları’nda 7 Nisan 2018’den beri oynanmayan Reis Bey isimli oyunun sadece 1 kez sahnelenmesinin maliyeti 368.000TL’dir.

Hem maliyeti hem de önceki dönemden beri oynanmadığı için repertuardan çıkarılmıştır. Bunun dışındaki haberler maksatlıdır.

Kaynak:  Gerçek Gündem 21 Eylül 2019