İstanbulluya gece yarısı Marmaray şoku!

İstanbulluya gece yarısı Marmaray şoku!

Geçen hafta aktarılan bilgilerin ardından Ulaştırma Bakanlığı’na bağlı Marmaray’ın 24 saat hizmet vermesini bekleyen İstanbullular gece şok yaşadı! Marmaray 24 saat hizmet vermedi.

İBB’nin metroları Cuma ve Cumartesi günleri 24 saat yapmasının ardından Ulaştırma Bakanlığı’nın işlettiği Marmaray’ın da Cuma, Cumartesi günleri 24 saat hizmet vereceği Marmaray Bölge Müdürlüğü ve Ulaştırma Bakanlığı kaynakları tarafından açıklanmıştı.

Geçen hafta yapılan açıklamanın ardından dün Marmaray’ın 24 saat olduğunu düşünerek kullanmaya giden vatandaşlar gece bir sürprizle karşılaştı çünkü Marmaray 24 saat ulaşım hizmeti vermedi!

Marmaray Bölge Müdürlüğü tarafından alınan bilgilere göre Maramaray’ın şu an 24 saat çalışmadığı önümüzdeki dönemde ise ’24 saat çalışması üzerine planlar yapıldığı’ ifade edildi.

Vatandaşlar tepkilerini sosyal medyadan böyle dile getirdi:

Metro İstanbul

@metroistanbul_

24 saat metro devam ediyor! 💪🚇

Gece Metrosu hizmetimiz Cuma’yı Cumartesi’ye ve Cumartesi’yi Pazar’a bağlayan geceler ile resmi tatil günlerine bağlanan geceler için geçen hafta başlamıştı.

Unutmayın! Bu gece de 6 metro hattı 24 saat 😉

Detaylar 👇https://www.metro.istanbul/haber/detay/istanbulda-gece-metro-seferleri-basliyor 

Yerleştirilmiş video

SİNAN@SNANADANIR

Sosyal medyada Marmaray in da 24 saatlik ulasima dahil edildiği ile alakalı yazılar okuduk ancak durum farklı. Bu konuda bilgi verebilir misiniz

SİNAN adlı kişinin diğer Tweetlerini gör

Korcan Uğur@korcanugur

@istanbulbld cuma ve cumartesi günleri 24 saat kesintisiz metro ve metrobüs seferleri devam ediyor, @UAbakanligi sözünde durup 24 saat kesintisiz marmaray hizmeti veremiyor, insanlar istasyon kapılarından geri gönderiliyor @ibbBeyazmasa

Korcan Uğur adlı kişinin diğer Tweetlerini gör