Ana Sayfa İlçeler İstanbul/Avcılar Belediyesi Turan Hançerli hem israfı önledi hem doğayı korudu

Turan Hançerli hem israfı önledi hem doğayı korudu

Turan Hançerli hem israfı önledi hem doğayı korudu

Avcılar Belediye Başkanı Turan Hançerli, hem göreve geldiğinde başlattığı tasarruf politikasını sürdürmek hem de çevre duyarlılığı geliştirmek için önemli bir adım attı.

Avcılar Belediye Başkanı Turan Hançerli, hem göreve geldiğinde başlattığı tasarruf politikasını sürdürmek hem de çevre duyarlılığı geliştirmek için önemli bir adım attı.

Son dönemde sık sık günedeme gelen Kaz Dağları başta olmak üzere ülkenin çeşitli bölgelerinde süren doğa katliamları ve orman yangınları birçok vatandaş tarafından tepkiyle karşılanırken Avcılar Belediye Başkanı Turan Hançerli hem kağıt tasarrufu hem de çevre duyarlılığı açısından örnek bir adım attı.

Her yıl Belediye Meclisi üyelerine onaylamaları için basılı halde gönderilen Avcılar Belediyesi 2019-2024 Stratejik Planı ve Performans Programı bu yıl basılmayarak tüm meclis üyelerine e posta yoluyla iletildi.

Yaklaşık 250 sayfalık Stratejik Plan ve Performans Programı 37 kişiden oluşan meclis üyelerine bu yıl ilk kez basılı halde değil e-posta yoluyla gönderildi.

“Doğaya uyumlu yaşamak zorundayız”

Avcılar Belediyesi’nin insana, doğaya uyumlu ve tüm canlılara saygılıyla yaklaşan, yüzünü çağdaş belediyeciliğe dönmüş bir anlayışla yönetildiğini ifade eden Başkan Hançerli, “Havamızın, suyumuzun, ve toprağımızın giderek daha kötü biçimde kirlendiği, binlerce canlıya yuva olan ormanlarımızın yangınlarda kaybettiğimiz ve iklim krizinin kapıda olduğu bu günlerde artık doğayla uyumlu yaşamanın bir bilinçten ziyade zorunluluk olduğu açıktır. Gerçekleştirdiğimiz bu uygulama ile hem tasarruf sağlamış hem de çevreyi tahrip etmekten kaçınmış olacağız” dedi.

 

Kaynak: Gerçek Gündem 3 Eylül 2019