Ana Sayfa Büyük Şehirler Adana Büyükşehir Belediyesi Son Dakika ! Zeydan Karalar, MHP dönemindeki israfları kalem kalem açıkladı

Son Dakika ! Zeydan Karalar, MHP dönemindeki israfları kalem kalem açıkladı

Zeydan Karalar, MHP dönemindeki israfları kalem kalem açıkladı

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar, düzenlediği basın toplantısı ile tasarruf faaliyetlerini açıklarken, ASKİ’den yapılan açıklama ile de MHP döneminin israf ve usulsüzlük faturası ortaya konuldu.

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar, düzenlediği basın toplantısı ile tasarruf faaliyetlerini açıklarken, ASKİ’den yapılan açıklama ile de MHP döneminin israf ve usulsüzlük faturası ortaya konuldu.

Adana Büyükşehir Belediyesi Başkanı Zeydan Karalar, göreve gelmesinin ardından yapılan tasarruf faaliyetlerine ilişkin açıklamalarda bulunurken, Adana Su ve Kanalizasyon İdaresi (ASKİ) yaptığı açıklama ile MHP döneminde yapılan israf ve usulsüzlüklere dikkat çekti.

Yeniçağ’dan Fatih Ergin’in haberine göre; CHP’li Başkan Zeydan Karalar, belediyenin kiraladığı araçlarla ilgili “Her ay 2 milyon tasarruf ettik, yılda 24 milyon tasarruf yapıyor” dedi. Kiralanan araçlarda kullanılmayan kiralık araçların bulunduğunu tespit ettiklerini belirten Karalar, ‘Bu araçları iptal ettik’ dedi.

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar’ın açıklamalarının yanında, ASKİ’den yapılan açıklamada ise araç kiralama ihalelerinde hizmette herhangi bir aksamaya meydan verilmeksizin, araçların daha etkin ve verimli bir şekilde kullanılması planlanmak suretiyle kiralanan araç sayısı azaltılmış ve bu şekilde akaryakıt dahil, 22 milyon TL tasarruf sağlanacaktır denilirken, ASKİ Genel Müdürlüğü’nde MHP döneminde yapılan ve israf ve usulsüzlükler de açıklandı.

İŞTE ASKİ’NİN AÇIKLADIĞI İSRAF VE USULSÜZLÜKLER

 

 

Kaynak: Gerçek Gündem 28 Ağustos 2019

https://www.gercekgundem.com/yurttan-haberler/114897/zeydan-karalar-mhp-donemindeki-israflari-kalem-kalem-acikladi