Genç zabıta Bornova’nın gururu

Bornova Belediyesi’nde Zabıta Memuru olarak görev yapan Ali Bilgin, milli takım sporcusu oldu.

10 yıldır profesyonel olarak kick boks yapan Genç Zabıta, Türkiye Şampiyonası’ndaki derecesi ile 2020 yılı Nisan ayında yapılacak Avrupa Şampiyonası’nda Türkiye’yi temsil hakkını kazandı.

Bornova Belediyesi Zabıta Müdürlüğü’nde Gece Ekibi Amiri olarak görev yapan Ali Bilgin, 10 yıldır profesyonel olarak ilgilendiği kick boks sporunda elde ettiği başarı ile sadece Bornova’nın değil, İzmir’in gururu oldu.

Geçtiğimiz ay Erzurum’da yapılan Türkiye Şampiyonası’nda ikinci olan Ali Bilgin, milli takım sporcusu olarak 2020 yılı Nisan ayında yapılacak Avrupa Şampiyonası’nda Türkiye’yi temsil hakkını kazandı.

Antrenmanlarını Yeşilova Altınkemer Spor Salonu’nda yapan Ali Bilgin, amacının Avrupa Şampiyonası’na katıldıktan sonra Türkiye’de ve yine Avrupa’da profesyonel gala maçlarına çıkmak olduğunu söyledi. Başarılı sporcu, verdikleri destek ve gösterdikleri anlayış nedeniyle Bornova Belediyesi’ne ve Başkan Mustafa İduğ’a da teşekkür etti.

28 yaşındaki Ali Bilgin, evli ve 8 yaşında bir kız çocuğu babası.

Kaynak: Sözcü 15 Ağustos 2019