Beldemizde Kapalı Halı Saha Tesisinin Yapım Çalışmaları Aralıksız Devam Ediyor.

Perşembe Belediyesinin kendi imkanlarıyla inşa etmekte olduğu kapalı halı saha tesisinin yapım çalışmaları aralıksız devam ediyor. Çalışmalara zaman zaman Belediye Başkanı İsmail İnam ve Meclis üyesi Mevlüt Çelebi nezaret ediyor.
9 Temmuz 2019 tarihinde başlayan çalışmalar kapsamında; 02.08.2019 Cuma günü temel betonunun dökümünün ardından 03.08.2019 Cumartesi günü itibarıyla da ankrajların ve 4 metre uzunluğundaki 30 adet üçlü çelik kolon direklerin montajına başlandı
Köksal Toptan Bulvarının (Perşembe’den Çaycuma’ya gidiş istikameti) bitişiğindeki belediyeye ait 30 x 50 metre ebadındaki 1.500 metrekare alana inşa edilmekte olan kapalı halı saha tesisinin beldemize kazandırılmasıyla başta gençler olmak üzere spor tutkunları Çaycuma ve Devrek’e gitmekten kurtulacaklar.

Kaynak: zonguldakpersembe.bel.tr  5 Ağustos 2019