Gönüllü Katılımlı Sahil Temizliği Etkinliği Gerçekleştirildi.

Belediyemiz ve Bandırma Özel Royal Hastanesi iş birliği ile bugün ilçemiz öğretmenevi önünden başlayarak gönüllü katılımlı sahil temizliği etkinliği gerçekleştirilmiştir.
Etkinliğe; Belediye Başkan Vekilimiz Sn. Hasan YAPAKÇI, Cumhuriyet Halk Partisi Erdek İlçe Kadın Kolları Başkanı Sn. Hale TUNA ve kadın kolları yönetimi, Sahil Mahallesi Muhtarı Sn. Semra BAYCAN, Atatürk Mahallesi Muhtarı Sn. İbrahim KABA, Karşıyaka Mahallesi Muhtarı Sn. Ayşe ERTÜRK, Atatürkçü Düşünce Derneği Erdek Şubesi üyeleri, Erdek Atletik Gençlik Spor Kulübü, Erdek Engelli ve Engelli Aileleri Dayanışma Derneği üyeleri, Bandırma 17 Eylül Üniversitesi öğrencileri ve çok sayıda gönüllü vatandaşımız katıldı.
Etkinliğimizin amacı; Çevre bilincini arttırmak, toplumumuzda temiz ve yaşanılabilir çevre olgusunu yaşatmaktır.
Etkinliğimize katılan tüm duyarlı vatandaşlarımıza teşekkür ediyoruz.

Kaynak: Erdek Belediyesi 30 Temmuz 2019