Ana Sayfa Kültür Sanat 30.Uluslararası Devrek Baston ve Kültür Festivali Başladı.

30.Uluslararası Devrek Baston ve Kültür Festivali Başladı.

FESTİVAL KONSERLERİMİZ KIRAÇ’LA BAŞLADI

Festivalimizin 4. Günü KIRAÇ’ın muhteşem konseri ile son buldu. KIRAÇ’ın performansının öncesinde yerel sanatçılarımız Remzi BUDAK,Ayhan ALAZ ve Hüseyin TERZİOĞLU sahne aldı.
30.Uluslararası Devrek Baston ve Kültür Festivalimizin 4. gününde ünlü sunucu Devrekli hemşehrimiz Mutlu Ulusoy’un sunumlarıyla tüm Devrek 10 yıl aradan sonra “yine , yeni, yeniden” festival coşkusunu yaşadı.

Önce saat: 21.00’de muhteşem performansı ve sevilen şarkılara olan yorumlarıyla yerel sanatçılarımız Remzi Budak, Ayhan Alaz ve Hüseyin Terzioğlu Cumhuriyet Meydanını dolduran vatandaşlarımıza keyifli saatler yaşattı. Ardından saat:22.30’da ünlü sanatçı Kıraç Devrekli vatandaşlarımızla buluştu.

Meydanı dolduran kalabalık Kıraç’ın birbirinden güzel şarkılarını tek bir ağızdan
söyledi.

Coşkulu kalabalık karşısında muhteşem bir performans sergileyen Kıraç’a Belediye Başkanımız Çetin Bozkurt tarafından Devrek Bastonu ve plaket takdim edildi. Kıraç Devrek Bastonunu almasından sonra oğlu Çağrı’nın bastonları çok sevdiğini söyledi ve Belediye Başkanımız Çetin Bozkurt tarafından üzerinde İsmi yazan bir Devrek Bastonu da Kıraç’ın oğlu Çağrı için hediye edildi. Oğlu için hediye edilen ikinci bastonu da görünce mutluluğunu gizleyemeyen Kıraç Belediye Başkanımız Çetin Bozkurt’a teşekkür etti ve oğlu Çağrı’nın bu hediyeye çok sevineceğini dike getirdi.

Belediye Başkanımız Çetin Bozkurt Kıraç’a hediyelerini takdim ettikten sonra yapmış olduğu konuşmasında “yine, yeni , yeniden” demiştik, şimdi bunu gerçekleştiriyoruz. Devrek yıllarca, içine kapanık bir şehir haline getirildi. Oysa ki Devrek yaşayan, kültürü olan, capcanlı bir şehir. Biz Devrek’i eskiden olduğu gibi eski heyecanına ve coşkusuna getirmeyi çok istiyoruz. Başaracağımızdan da eminim. Sevgili Kıraç’a bizleri kırmayıp burada bizlerle buluştuğu için çok teşekkür ediyorum. Tekrar buluşmak dileğiyle” dedi.

Kıraç da Belediye Başkanımız Çetin Bozkurt’a teşekkürlerini sundu.

 

 

Kaynak: www.devrek.bel.tr 26 Temmuz 2019

http://www.devrek.bel.tr/guncel/haber/577-festival-konserlerimiz-kirac-la-basladi.html