Vize Belediyesi’nden vatandaşlara ücretsiz bisiklet.

KIRKLARELİ’nin Vize ilçesi BelediyeBaşkanlığı, vatandaşlara ücretsiz bisiklet kullanımını hizmete soktu.

‘Sakin Şehir’ kriterlerinden biri olan Kırklareli’nin Vize ilçesinde belediye, ücretsiz bisiklet hizmeti başlattı. Belediye Başkanı Ercan Özalp  “Sakin Şehir kriterlerinden birisi olan bisikletin eğlence ve spor amaçlı kullanılmasına ilave olarak bir ulaşım aracı olarak da kullanılmasını teşvik etmek amacıyla Bispark’ı tüm bisiklet severlerin hizmetine sunmuş bulunuyoruz. Belediye parkı önüne kurulan Bispark’tan yararlanmak isteyen kişiler belediyemiz halkla ilişkiler birimine kimliğini vererek kayıt yaptırmaları durumunda belirlenen saatler içinde bisikletleri ücretsiz olarak kullanabilecekler. Bu sosyal hizmetten yararlanan vatandaşlarımız almış oldukları bisikleti geri iade ettikten sonra belediyemizden kimliklerini alabileceklerdir. İlçemizde çevre bilincinin gelişmesine katkı sağlamak ve alternatif ulaşımın yaygınlaştırılması için tüm bisiklet severleri Bispark’a davet ediyorum” dedi.

Kaynak: CNN Türk 24 Temmuz 2019