Başkan Kantarcı, ‘Çaycuma Günleri’ etkinliğini değerlendirdi.

ZONGULDAK’ın Çaycuma ilçesinde düzenlenen 2. Çaycuma Günleri’ni değerlendiren belediye başkanı Bülent Kantarcı, gerçek anlamda bir kültür sanat etkinliği gerçekleştirdiklerini söyleyerek, “Sıcak havalarda insanları salonlara hapsetmemek için daha çok açık alan etkinliklerini tercih ettik.” dedi.

Başkan Kantarcı, Çaycuma Günleri etkinliğini değerlendirdi

Çaycuma Belediye Başkanı Bülent Kantarcı geçen hafta düzenlenen 2. Çaycuma Günleri ile ilgili değerlendirmelerde bulundu. Mütevazı bir bütçe ile 4 gün boyunca etkinlik yaptıklarını söyleyen başkan Kantarcı, aynı zamanda 20 Temmuz 1944’de ilçe olmalarının 75’inci yılını da kutladıklarını ifade etti. Mobilya fuarıyla, konser ve kültür sanat etkinlikleriyle anlamlı bir hafta geçirdiklerini anlatan başkan Kantarcı, “Gurbetçi vatandaşlarımızın da Çaycuma’da bulunduğu şu günlerde yapılan etkinlikler ilçemizde bambaşka hava estirdi. Herkes çok mutlu oldu. Mütevazı bir bütçe ile yaptığımız etkinliklere ilçe dışından çok sayıda insanın katılması bizleri ayrıca mutlu etti.” dedi.​

‘ÇAYCUMA ÇOK DEĞERLİ BİR KOLEKSİYONA SAHİP OLDU​’
Kutlamaları yalnızca popüler sanatçılarca gerçekleştirilen konserler dizisi olarak ele almadıklarını söyleyen Kantarcı, “2. Çaycuma Günleri gerçek anlamda bir kültür sanat etkinliği oldu. Sıcak havalarda insanları salonlara hapsetmemek için daha çok açık alan etkinliklerini tercih ettik. Çaycuma Günleri kapsamında yaptığımız resim çalıştayı ülkemizin değerli ressamlarının katılımıyla gerçekleşti. Çalıştayda üretilen resimlerden oluşan sergiyi Öğretmenevi önünde açtık. Çok sayıda vatandaşımız ziyaret ettiği sergideki resimlerin tamamı belediyemize bağışlandı. Çaycuma böylece çok değerli bir koleksiyona sahip oldu. Bu tabloları hizmete sunacağımız yeni hizmet binamıza asarak daha çok sayıda insanla buluşmasını sağlayacağız” diye konuştu.

 

 

 

Kaynak: www.hurriyet.com.tr 22 Temmuz 2019

http://www.hurriyet.com.tr/yerel-haberler/zonguldak/baskan-kantarci-caycuma-gunleri-etkinligini-41281455