Kefe Yaylası muhteşem doğası ile misafirlerini ağırlıyor.

ENİZLİ’nin Serinhisar ilçesinde, Büyükşehir Belediyesi tarafından yenilenerek ziyarete açılan Kefe Yaylası muhteşem doğası ve temiz havasıyla ilgi çekiyor. 300 çadır kapasiteli kamp alanının da bulunduğu 1350 metre rakıma sahip Kefe Yaylası, sıcaktan bunalanların uğrak noktası haline geldi.

Denizli Büyükşehir Belediyesi’nin geçen yıl yenileyerek hizmete aldığı Serinhisar ilçesinin Yatağan Mahallesi’ndeki Kefe Yaylası, bunaltıcı sıcaklardan uzaklaşmak isteyenlerin akınına uğruyor. Yayla turizminin bölgede önemli bir noktası haline gelen 1350 metre rakımdaki Kefe Yaylası muhteşem doğası ve temiz havasıyla bunaltıcı sıcak havadan kurtulmak isteyenlerin tercih etitği yerlerin başında geliyor. Kefe Yaylası’nda toplam 171 bin metrekarelik alan içerisindeki restoran, büfe, manav, çay bahçesi, spor alanı, oyun alanları, 24 saat sıcak su, duş, Yörük çadırı ve 300 çadır kapasiteli kamp alanı bulunuyor. Kamp yapmak isteyen ya da günübirlik vakit geçirmek isteyen vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği Kefe Yaylası ayrıca temiz havasıyla şifa arayan misafirlerin de buluşma noktası olma özelliğini taşıyor.

 

 

Kaynak: CNN Türk-DHA 21 Temmuz 2019

https://www.cnnturk.com/yerel-haberler/denizli/serinhisar/kefe-yaylasi-muhtesem-dogasi-ile-misafirlerini-agirliyor-1027987