Araç Belediyesi Şekerciler, Pastacılar ve Yayla Kültürü Festivali.

Bu yıl dokuzuncusu gerçekleşecek olan Araç Belediyesi Şekerciler, Pastacılar ve Yayla Kültürü Festivali; ünlü sanatçıların katılımlarıyla gerçekleşecek.

Bu yıl dokuzuncusu gerçekleşecek olan Araç Belediyesi Şekerciler, Pastacılar ve Yayla Kültürü Festival Organizasyonu; ünlü sanatçıların katılımlarıyla gerçekleşecek!

FA Organizasyon’un katkılarıyla Kastamonu’nun Araç ilçesinde düzenlenecek etkinlikte Pop müziğin önde gelen isimlerinden İlyas Yalçıntaş ve Demet Aktaş, sevilen şarkılarıyla yerini alacak.

28 Mayıs ile 30 Mayıs arasında Araç Belediyesi’nde gerçekleşmesi planlanan festivalin programı ise şu şekilde;

28 HAZİRAN 2019 CUMA

14.00 – Açılış, Atatürk Büstüne Çelenk Sunumu, Bando Takımı Eşliğinde Festival Yürüyüşü

Yer: Araç Hükümet Konağı

14.30 – Festival Açılış Konuşmaları, Bando Takımı ve Folklör Ekibi Gösterileri

Yer: Araç Terminali

15.30 – Festival Standartlarının ve Halk Pazarının Gezilmesi

16.00 – Çocuk Oyun Parkurlarının Gezilmesi

20.30 – Halk Konseri (Sıtkı Akın, Nilgün Kızılcı)

29 HAZİRAN 2019 CUMARTESİ

10.00 – Pastacılık Etkinlikleri, Atölye ve Workshoplar

12.00 – Resim Sergisi

13.30 – Yöresel Yemek Yarışması (Ödüllü)

Yer: Araç Çay Bahçesi

15.30 – Buzağı Yarışması (Ödüllü)

20.30 – Halk Konseri (Demet Aktaş, İlyas Yalçıntaş, Havai Fişek Gösterisi)

30 HAZİRAN 2019 PAZAR

10.00 – Fındıklı ve Gölcük Yaylalarına Çıkış, Yaylada Gün Boyu DJ Performansı, Yayla Standlarının Gezilmesi, Hediyelik Eşya Tasarım Yarışması Sergisi ve Finalistlere Ödül Takdimi, Takım Oyunları Olarak Çeşitli Yarışmalar (Ödüllü), Yaylada Dev Çam Ağacı Temalı Pasta Yapımı

FA Organizasyon’un desteğiyle Araç Belediyesi ‘nde gerçekleşmesi beklenen festival organizasyonu, misafirlerimizin coşkulu katılımlarıyla 3 gün sürecek.

Kaynak: http://www.arac.bel.tr  27 Mayıs 2019