Küplü Belediye Başkanı Gökmen Altay’dan Samimi Açıklamalar.

Altay, aynı zamanda gazetemiz sahibi Cenan Tetik’e gerçekleştirmiş olduğu nezaket ziyaretinde İpsala gündemini ve Küplü belediyesinde yapacağı hizmetleri paylaştı.

Göreve geldiklerinden buya ilk iş olarak arıtmada yaşadıkları çözmeye konsantre olduklarını belirten Altay;

“yarım kalan kanalizasyonun çıkışını sağlayabilmek için ekibimiz ile mini bir toplantı yaptık. Şuanda bunun çalışmaları üzerindeyiz. Kısa süre içerisinde buna bir çözüm getireceğiz. Halkımızın sağlığını düşündüğümüz için çalışmalarımıza ilk önce bu işle başladık. En kısa sürede en öncelikli sorunlarımızdan birini çözmüş olacağız. Aynı zamanda içme suyu ile ilgili çalışmalarımızı da başlattık. İçme suyunu yapan müteahhit içeme suyu projesinin tasfiyesini istemiş. Bizde bununla karşılaştık. Karayollarından izin aldığımız takdirde içme suyu projesini de bitirmeyi hedefliyoruz. En yaksın zamanda sonuçlanacağını düşünüyoruz” dedi.

Birçok belediye’nin borç afişlerini asması ve borçlardan dolayı sitem etmesi ile ilgili kendi belediyelerinin bu konuda ne durumda olduğu hakkında soruyu yanıtlayan Altay:

“biz borçtan çekinmiyoruz. Ama araç eksiğimiz çok. Yine de destekler alarak bu işi çözüyoruz. Halkla karşı karşıya hiçbir zaman gelmeyeceğiz. Her türlü sorularını cevaplamaya çalışıyoruz. Halk hizmeti her zaman ister sonuna kadar ister. Bizde yapmaya çalışacağız” diye konuştu.

Son olarak sözlerini İpsala Belediye Başkanı Abdullah Naci Ünsal ile tamamlayan Küplü belediye başkanı Gökmen Altay,

“İsterdim ki burada bizim belediye başkanımız olsun. İpsala İttifak adayının başkanı kazandı. Kısa süre içerisinde kendisine hayırlı olsuna gitmeyi planlıyoruz. Umarız başarılı olur. Bir önceki dönemin büyük hasarlarını tamir etsin yetecek sanırım” dedi.  Gazetemiz sahibi Cenan Tetik, Altay’a gerçekleştirmiş olduğu ziyaretten dolayı memnunluk duyduğunu belirterek;

“umarım kısa sürede tüm problemlerinizi çözersiniz. Başarılarınızın devamını diliyorum” diye konuştu.

 

 

Kaynak: www.yenigazeteipsala.com  22 Mayıs 2019

http://www.yenigazeteipsala.com/kuplu-belediye-baskani-gokmen-altay-dan-samimi-aciklamalar-h1592.htm